Suntem aici sa va ajutam. Aveti nevoie de o oferta personalizata pentru constructia unui gard? Oferiti-ne detalii si vom reveni in cel mai surt timp cu solutii.
Materiale necesare
Instructiuni de montaj
Pentru inceput, se fac masuratorile pe terenul pe care se va monta panoul de gard zincat sau plastifiat.
Montarea gardului se face respectand urmatoarele succesiuni: stalp, panou, stalp, panou.
La inceputul gardului distanta propusa dintre stalpi este de 2000 sau 2500 cm. Aceasta distanta este necesara pentru imbinarea rezistenta a panourilor cu elementele de prindere.
Daca stim ce inaltime va avea panoul de gard, automat stalpul de gard va fi cu 50 de cm mai lung fiindca aceasta sectiune va intra in pamant. (Exemplu: panou Gard H – 1500 mm iar stalpul pe care il vom putea utiliza va fi Stalp Gard H – 2000 mm)
Stalpii sunt executati din otel zincat sau plastifiat avand dimensiunea de 60x40 mm. Acestia sunt prevazuti cu gauri pentru a putea fixa panourile de stalp cu elementele de prindere.
Panourile de gard vor fi prinse pe latura de 40 mm a stalpilor cu elementele de prindere aferente!!
Elementul de prindere este alcatuit dintr-un surub cap T cu lungime 8.50 cm, antirasucire si o piulita zincata, speciala pentru autoblocare.
Calcul necesar elemente de prindere
Pentru fixare, se recomanda utilizarea unei chei inelare de 13 mm. Aceste elemente apara gardul contra demontarii.
La final, se folosesc capacele de plastic care au dimensiunea exacta a stalpului. Se folosesc pe partea superioara a stalpului pentru gard executat din teava rectangulara, pentru a impiedica patrunderea apei in interiorul stalpului si aparitia ruginii dinspre interior spre exterior.
Prinderea capacului pe stalp se va face printr-un simplu clic.
Pentru alte informatii va rugam sa ne contactati !
Succes si spor la munca !